ATAG

ATAG heeft oog voor de mens áchter de keuken

Een nieuwe keuken samenstellen, dat doe je hoogstens een paar keer in je leven. Des te belangrijker is het dat de droomkeuken helemaal naar wens is en lekker ‘werkt’? Dat zit ’m niet alleen in de indeling, de frontjes of de keukenapparatuur. De keuken moet vooral goed passen. Bij ATAG keukenapparatuur hebben we oog voor de mens áchter de keuken. Dit bent u, de thuiskok, met uw keukenwensen, gebruiken en rituelen. Nog voordat u zich afvraagt hoe lang, breed en diep de nieuwe kookplaat moet zijn of dat u voor opstelling A of B gaat, is belangrijk stil te staan bij hóe u kookt, wat u kookt en voor wie. Hoe beweegt u in de keuken, wie staan er nog meer in de pannen te roeren en wat zijn uw inspiratiebronnen? Dáár begint het. Zo is die nieuwe keuken niet langer een plek die u keurig tot op de vierkante centimeter moet invullen. Het is eerst en vooral een ruimte waarin u leeft, ervaringen deelt met de mensen om u heen en naar hartelust experimenteert. De keuken moet u dus passen als een handschoen. En de ATAG keukenapparatuur maakt dit mogelijk!

ATAG keukenapparatuur, van Nederlands naar Internationaal begrip

ATAG begon in een schuurtje in de Achterhoek. En dit Nederlandse merk is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. ATAG bestaat inmiddels meer dan zestig jaar, heeft altijd ‘dicht bij het vuur gezeten’ en staat aan de wieg van de innovativiteit in keukenapparatuur. Eerst met een tweevlams fornuizen, nu met de nieuwste wokbranders meerpits gasfornuizen en de nieuwste innovatie inbouwapparatuur.

ATAG, de hulp voor iedere kok

ATAG is groot fan van de schoonheid van koken. En dit kent vele facetten. Het zit in het plannen van het menu, het uitzoeken van de ingrediënten en het gebruik van het juiste kookgereedschap. Bij ATAG apparatuur begrijpen we dat the beauty of cooking zo veel meer is dan uitsluitend de specificaties van een nieuwe oven. Het draait in de keuken niet alleen om de kookapparatuur, maar juist om degene die erop kookt. De oven doet het werk, maar u bent in “control”. De ATAG keukenapparatuur is er alleen om het kookproces te vergemakkelijken, door middel van eenvoudige doch innovatieve apparatuur. Voor de ontwikkeling van de beste wokbrander is ATAG bijvoorbeeld op zoek gegaan naar de kracht van de vlam, de ‘power’ waar profs mee werken. En deze power zt ‘m vooral in een goede, hete kern. Waan u een profkok in kookgemak en eindresultaat met de wokbranders van ATAG!

De nieuwste technieken in 1 lijn

De nieuwe MAGNA-lijn. Wederom onderscheidt ATAG met deze lijn van keukenapparatuur zich op het gebied van design en innovatie. Van deze innovatieve, grensverleggende lijn zijn al maar liefst vier keukenapparaten in de prijzen gevallen. We kunnen dus gerust stellen dat de MAGNA keukenapparaten dé nieuwe standaard is van ATAG keukenapparatuur. De developers van ATAG keukenapparatuur pushen zichzelf keer op keer tot het uiterste. Hierdoor kan ATAG elke keer weer gebruiksvriendelijke keukenproducten voor uw keuken maken. Het respect voor het verleden en de nieuwsgierigheid voor de toekomst zorgen voor de beste ATAG inbouwapparaten!

Profiteer nu: ATAG kookplaat mét wokbrander voor €699

De prachtige bekroonde ATAG Magna gaskookplaat mét Fusion Volcano wokbrander is op dit moment in de aanbieding! De MAGNA kookplaat koop je met flinke korting bij de Keukenspecialist Den Bosch. Deze glazen Magna designplaat is voorzien van 3 kookzones met A+ branders, 1 Fusion Volcano wokbrander en thermo-elektrisch beveiligd (geen vlam, geen gas). Ben u geïnteresseerd in de ATAG Magna gaskookplaat met wokbrander? Profiteer dan tot 1 december 2015 van deze actie.

Uw ATAG keukenapparatuur bij de Keukenspecialist Den Bosch

Is uw interesse gewekt voor de ATAG keukenappartuur? Kom naar de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch en probeer de inbouwapparatuur van dit innovatieve Nederlandse merk uit! In onderstaande locatiekaart vindt u de routebeschrijving naar onze showroom. Wij verwelkomen u graag!