Brigitte

Brigitte keukens, Kwaliteitskeukens van een familiebedrijf!

Het familiebedrijf Brigitte keukens in Hiddenhausen in Duitsland, produceert al meer dan 80 jaar kwalitatieve inbouwkeukens. Zo’n 250 medewerkers werken dagelijks keihard om alle klanten de ultieme keukenbeleving te geven! Bij Brigitte keukens zijn de mogelijkheden legio en dat alles tegen zeer voordelige prijzen. Wie van kleur en trend in de keukenmeubelen houdt komt met deze keukencollectie aan zijn trekken, want de combinatiemogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. En door dit combineren kunt u een unieke keuken samenstellen, waarvan u de enige heeft. In de hele wereld!

Brigitte keukens, van modern tot klassiek

Brigitte keukens biedt vele soorten keukens. Van klassieke keukens, tot moderne keukens. En van landhuis keukens, tot natuur keukens en greeploze design keukens. En in deze categorieen kunt u kiezen voor talloze soorten kastjes. Van highboards, tot hoge kasten, tot hangkasten, opzetkasten, kasten voor afzuigkappen en brede kasten. Zo kunt u een volledig eigen keuken samenstellen. En in combinatie met de grote keuze in keukenbladen, kastgrepen en soorten deuren, heeft u een ongekende ontwerpvrijheid. Stel uw droomkeuken samen met een Brigitte keuken!

Maatwerk keuken, maar betaalbaar

De Brigitte keukens zijn dan wel maatwerk inbouwkeukens, de prijzen doen suggereren dat het maasaproductie is. Brigitte keukens zijn namelijk zeer betaalbaar. Het keukenmerk wil namelijk dat iedereen zijn/haar droomkeuken moet kunnen samenstellen, ongeacht het budget. Wilt u de mogelijkheden van Brigitte keukens ontdekken? Kom naar onze keukenshowroom in Den Bosch en ervaar de mogelijkheden van Brigitte keukens!