Dekker

Dekker keukenbladen zijn onderscheidend!

Het familiebedrijf Dekker Zevenhuizen B.V.

Een keukenmerk van eigen bodem. Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse keukenmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot keukenbladen op maat. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden voorzien van de keukenproducten van Dekker en daarmee is Dekker keukenbladen een van de populairste keukenmerken van de branche. Daarnaast levert Dekker aanverwante keukenproducten zoals keukenmeubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij grootschalige bouw- en verbouwprojecten.

Het assortiment van Dekker keukenbladen
De mogelijkheden zijn eindeloos. Dekker biedt een zeer breed scala aan keukenblad-materialen. Van Toplaminaat®, Greenpanel®, graniet, composietsteen en glazen keukenbladen, tot Keramiek XL®, rvs, massief hout, beton, terrazzo en LG Hi-Macs® keukenbladen. Het onderscheidt van Dekker zit hem in de hoge kwaliteit en het mooie design van de keukenbladen. Dekker keukenbladen gaan namelijk heel lang mee.

Hoe herken je Dekker keukenbladen?
Hoe je een keukenblad van Dekker herkent? Simpel. Door de strakke hoekverbindingen, vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten die kenmerkend zijn voor Dekker keukenbladen. Dekker is de specialist in maatwerk-bladen en blijft innoveren om je continu de beste én mooiste keukenbladen aan te bieden. De keukenbladen van Dekker zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en door het maatwerk altijd onderscheidend!

Ervaar Dekker keukenbladen bij Keukenspecialist Soest

Ben jij benieuwd naar een op maat keukenblad van Dekker of andere keukenaccessoires van dit mooie merk? Kom langs in de showroom van de Keukenspecialist Soest! Hieronder vindt u de routebeschrijving naar onze keukenshowroom. Ook kunt u hier onze belevingsgids downloaden, om geïnspireerd te worden voor uw droomkeuken.