ETNA

ETNA keukenapparatuur, Nederlands vakmanschap

Hoe zou jij het liefst willen koken? ETNA keukenapparatuur geeft op die vraag al meer dan 160 jaar een antwoord! ETNA, dat ontstond in Breda, begon met de inmiddels beroemde ijzergieters. Werkelijk alle keukenproducten werden er in de fabriek gegoten. Van keukenkachels tot fornuizen. En natuurlijk alle keukenapparatuur daartussen. Inmiddels heeft ETNA in 160 jaar een ongekende hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan. En hieruit is de motor achter het succes ontstaan. ETNA staat namelijk voor Nederlands vakmanschap met functioneel design voor een goede prijs. Met andere woorden: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar!

ETNA: blikvangers in elke keuken

De keuken is de afgelopen jaren geëvolueerd tot dé centrale leefruimte in huis. En dat betekent dat design van de keuken steeds belangrijker is geworden. Het koken, bakken, stomen en roken van eten is mateloos populair en de fabrikanten zijn continu aan het ontwikkelen en innoveren, om de beste keukenapparatuur aan te kunnen bieden aan hun klanten. ETNA keukenapparatuur loopt hierin voorop, met prachtig design keukenapparaten die de blikvangers zijn van uw keuken.

ETNA ontwikkelt met oog op de markt

Waarom ETNA keukenapparatuur perfect geschikt is voor uw (nieuwe) keuken? Simpel. Sinds ETNA 160 jaar geleden begon met de ontwikkeling van de eerste keukenproducten, heeft ETNA de keukenmarkt altijd nauwlettend in de gaten gehouden. Hierdoor zijn en worden de keukenproducten ontwikkeld vanuit de behoefte van de klant. De twee nieuwe ovenlijnen van ETNA zijn hier een goed voorbeeld van! Wilt u graag betaalbaar uw culinaire hobby beoefenen? Of zoekt u juist het dagelijkse kookgemak in de keuken? ETNA keukenapparatuur biedt de uitkomst!

5 jaar garantie op ETNA keukenapparatuur!

Naast dat ETNA keukenapparatuur kwaliteit betaalbaar maakt, bieden zij tevens maar liefst 5 jaar garantie op hun keukenproducten! Dit betekent dat u 5 jaar lang onbezorgd intensief gebruik kunt maken van de keukenapparaten van ETNA. Het enige wat ETNA hiervoor terugvraagt, is dat u zich registreert als trots bezitter van ETNA keukenapparatuur. Wat deze garantie precies inhoudt? Naast de standaard 2 jaar all-in-garantie van ETNA, kunt u ook in jaar 3, 4 en 5 profiteren van de uitgebreide garantie. Het enige dat u betaalt zijn de voorrijd-kosten.

Keukenspecialist Den Bosch; specialist in ETNA

Een keukenapparaat koopt u natuurlijk niet zomaar. En dat begrijpen wij heel goed! Wij nodigen u van harte uit om naar de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch te komen en de ETNA keukenapparatuur te zien, voelen en ervaren. In de locatiekaart hieronder vindt u de routebeschrijving naar de keukenshowroom.