Franke

Franke keukenapparatuur, ’s werelds grootste

Wilt u mooie keukenapparaten van een ervaren keukenmerk? Franke keukenapparatuur is de grootste producent van keukensystemen ter wereld. Bij Franke staan de kwaliteit en design van de keukenapparaten hoog in het vaandel. Franke maakt gebruik van de beste materialen en de nieuwste productiemethoden voor de keukenapparaten. Franke Nederland heeft een mooi aanbod keukenproducten en levert onder andere de onderstaande keukenapparaten.

Spoelbakken van Franke keukenapparatuur

Bent u op zoek naar een kwaliteit spoelbak? De prachtige spoelbakken weerspiegelen de lange ervaring van Franke in de productie van deze topkwaliteit keukenproducten. De kwalitatieve spoelbakken van Franke zijn leverbaar in vele soorten kleuren en maten. U kunt blind op de Franke keukenapparatuur vertrouwen, onder andere doordat Frank maar liefst 10 jaar garantie geeft op productiefouten!

Keukenkranen van Franke

De keukenkraan is een absolute must in iedere keuken. De keukenkraan is een van de meest gebruikte keukenapparaten, zonder dat u het doorheeft is het de spil in de keuken. Bedenk eens hoe vaak u wel niet de keukenkraan gebruik in uw dagelijkse keukenactiviteiten? Tevens is een keukenkraan een in het oog springende blikvanger op of boven het keukenblad van uw keuken. Franke keukenapparatuur levert keukenkranen in iedere stijl en voor iedere functie. En met de 5 jaar all-in-garantie biedt Franke ook zekerheid en gebruiksgemak, zodat u intensief uw keukenkraan kunt blijven gebruiken zoals u altijd doet.

Franke Kokend water kranen

Kostbare tijd besparen? U heeft het steeds drukker, dus zijn efficiente keukenapparaten zeer handig! Wachten op kokend water is verloren tijd én verloren water. De 3-in-1 kokend water kraan van Franke keukenapparatuur biedt u de oplossing! Door middel van de 3-in-1 kokend water kraan van Franke kunt u direct koud, warm of kokend water tappen uit uw keukenkraan. Van handen wassen tot thee zetten, het water uit de 3-in-1 kraan heeft altijd direct de gewenste temperatuur. Daarnaast bespaart deze multifunctionele keukenkraan ruimte, aangezien er geen extra keukenkraan meer nodig is voor kokend water. Franke keukenapparatuur biedt u de perfecte efficiente oplossing!

De Franke design afzuigkappen

De keuken is niet meer alleen de keuken. De keuken is namelijk steeds meer onderdeel van de leefruimte in huis, waar mensen samenkomen voor gezelligheid. Een afzuigkap is hierbij een opvallend aspect in uw nieuwe keuken. De Franke afzuigkappen zijn daarom naast kwalitatief ook heel mooi ontwerpen. Hierdoor wordt de afzuigkap een design element van uw keuken. De Franke afzuigkappen zijn daarnaast technisch hoogstaand en voorzien van onze standaard 5 jaar All-in garantie!

Handige zeeppompen van Franke keukenapparatuur

Een keukenproduct dat werken in de keuken écht eenvoudiger maakt? De zeeppomp. Onze slim ontworpen zeeppompen bieden u een eenvoudige en functionele manier van een belangrijk deel van eten voorbereiden: handen wassen.

Eenvoudig afvalsysteem? Franke biedt de uitkomst!

Franke keukenapparatuur heeft als doel om keukenproducten te leveren die een waarde toevoegen aan uw keuken en keukenervaringen. Door middel van de slimme afvalsystemen van Franke, wordt u een efficiente manier geboden om eenvoudig en snel u afval (gescheiden) weg te gooien. En hiermee komt uw keuken weer een stapje dichter bij uw droomkeuken!

Vragen en meer informatie

Ervaar Franke keukenapparatuur bij de Keukenspecialist Soest

Zou u zelf weleens de efficiente en slimme keukenapparaten willen proberen van Franke? Bezoek onze keukenshowroom in Soest en ervaar de ergonomische en mooie Franke keukenapparatuur! In onderstaande locatiekaart vindt u de routebeschrijving naar de keukenshowroom van de Keukenspecialist Soest. De koffie staat klaar!