Accessoires

Keukenaccessoires, de finishing touch van uw droomkeuken!

Greeploze keukenlades

Moderne designkeukens hebben tegenwoordig grote vlakken en rechte lijnen. Hoogwaardige lakfronten of perfect verwerkte matte fronten met lasergelaste kanten zonder voegwerken, het mooist zonder grepen. Met greeploze fronten ontstaat automatisch een gesloten frontbeeld met rechte lijnen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat greeploze keukens de nieuwe designkeukens aan het worden zijn. Deze keukenaccessoires zijn dan ook zeer populair. De keuze aan fronten en typen laat nauwelijks iets te wensen over. In totaal is er keuze uit tientallen moderne en hoogwaardig verwerkte fronten en honderden verschillende kasttypen. De afwerking van huidige design keukens kan met afsluitwangen of frontwangen ruimtelijk en optisch heel verschillend worden gerealiseerd.

Keukenladesystemen

Het exclusieve keukenladebak-systeem Profi+ is een innovatief producthoogtepunt, dat een volledig nieuwe standaard zet in de keukenmarkt. Het meermaals bekroonde Profi+-systeem staat voor uniek soepel lopende lades, buitengewone stabiliteit en designonafhankelijke esthetische vormgeving. Individuele indelingsmogelijkheden en nog meer opbergruimte zijn andere pluspunten van dit technisch unieke ladebak- en uittreksysteem. Deze keukenaccessoires tillen uw droomkeuken naar een hoger niveau, door bijna futuristische technieken.

 

Keukenscharnieren

VIVARI keukens zijn standaard uitgerust met Sensys-scharnieren. Sensys is de nieuwste generatie scharniertechniek: De Silent System-demping is onzichtbaar in het scharnier geïntegreerd. Een innovatie die voldoet aan de hoogste eisen van comfort en functie. De deuren sluiten met een lichte beweging van de pols – gelijkmatig en geruisloos. Dankzij de unieke aantrekkingskracht vanaf ca. 35° biedt Sensys een exclusief sluiteffect vol emotie. De Sensys keukenaccessoires maken de beleving en het plezier van uw nieuwe VIVARI keuken nog intenser. Menigeen zal versteld staan van dit innovatieve systeem, waardoor keukenkastjes en andere scharnierende onderdelen van uw VIVARI keuken vrijwel automatisch lijken te sluiten.

Wilt u de innovatieve keukenaccessoires ervaren? Kom naar de showroom van de Keukenspecialist Den Bosch en beleef het comfort!

Meer informatie over één van onze leveranciers van accessoires?
✓ Meer informatie over Doeco keukenaccessoires
✓ Meer informatie over Naber keukenaccessoires