Over ons

Keukenspecialist Den Bosch, waar de klant nog koning is!

De Keukenspecialist Den Bosch is sinds jaar en dag de specialist voor een nieuwe keuken kopen. En dankzij onze filosofie verwachten wij nog jaren deze titel waar te kunnen maken. Bij ons draait het namelijk om de klant. De klantgerichte filosofie is iets wat de keukenspecialisten van de Keukenspecialist Den Bosch altijd nastreven en luidt als volgt:

✓ Voel u ontspannen in onze huiselijk sfeer, terwijl u geniet van een kopje koffie.
✓ Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en worden aan u meegegeven.
✓ Geen opdringerige verkopers.
✓ Wij bieden u direct de scherpste prijs, zonder eindeloos onderhandelen.
✓ Ons 3D-tekensysteem kan uw situatie levensecht nabootsen.
✓ Thuis kunt u op uw gemak nog eens de 3D tekeningen bekijken en de offertes nalopen.

Persoonlijke service, 10 jaar garantie op alle keukens, en altijd gegarandeerd de laagste prijs!

Sinds 31 maart 2014 beschikt ook de woonboulevard in Den Bosch over een vestiging van de Keukenspecialist. Met ruim 325 vierkante meter showroom en altijd minimaal 30 keukenopstellingen, heeft de klant bij Keukenspecialist Den Bosch ruim voldoende keuze in een nieuwe keuken kopen. En zit de keuken van jouw dromen er toch niet bij, niet getreurd, want dan gaan de deskundige medewerkers gewoon samen met jou op zoek. Net zolang totdat ook jouw ideale keuken is gevonden.

“Wij bieden je bovendien direct de laagste prijs”, benadrukt John Weber, eigenaar van keukenspecialist Den Bosch en Oss: “Om dit te kunnen garanderen zoeken wij samen met de klant op het internet naar de scherpste prijs voor alle A-merk keukenapparatuur en daar gaan wij met onze prijs onder zitten. Zonder dat je daar zelf om hoeft te vragen. Weber vervolgt: “Daarnaast krijg je bij ons niet 5 maar zelfs 10 jaar garantie op iedere keuken die je bij ons koopt.” Heb je zelf ergens al een offerte opgevraagd, maar vind je die te hoog? Neem deze dan gewoon mee. Keukenspecialist gaat er gegarandeerd onder zitten!

U bént geen nummer. Dus waarom uzelf zo laten behandelen?

Dat is het uitgangspunt van de ruim 70 zelfstandige keukenspeciaalzaken die zich hebben verenigd onder de Keukenspecialist. Hier staat de eigenaar en zijn/haar team borg voor een oase van passie en vakmanschap in keukenland. Bij de Keukenspecialist Den Bosch bent u geen nummer, daar bent u uniek. Want niets zo persoonlijk als uw nieuwe keuken kopen bij keukens Den Bosch, voor al uw keukenwensen en keukenideeën. Keukenspecialist Den Bosch vindt dat belangrijk, want we weten dat een nieuwe keuken kopen veel geld kost en dat u dan waar voor uw geld wil hebben. Daarom is het fijn, wanneer u met een nieuwe keukens Den Bosch bezig bent en u heeft georiënteerd, dat de verkoper weet wie u bent, als u eens belt met een vraag. En nee, daar hangt geen extra prijskaartje aan bij Keukenspecialist Den Bosch. Want achter Keukenspecialist.nl staat DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa.

Uw nieuwe keuken kopen bij ons is niet duurder, wel beter!

Leveranciers van keukens, keukenapparatuur en keukenbladen, waaronder ook de grootste keukenmerken, werken graag samen met de Keukenspecialist Den Bosch omdat deze winkel het kloppend hart vormt van keukenland. Voor een nieuwe keuken kopen zit u bij ons goed! En dat ziet u terug in onze winkel: een actueel en up to date keukenassortiment, unieke private labels waarin de beste kwaliteit is gecombineerd met de beste prijs, verfrissende creativiteit en natuurlijk absolute topservice.

De keukens Den Bosch van Keukenspecialist Den Bosch zijn speciaal voor u geselecteerd door onze ervaren specialisten. Onze showroom biedt daarom het beste assortiment van keukenbladen tot volledig nieuwe keukens en keukenaccessoires in de omgeving voor het kopen van keukens Den Bosch. Dus wilt u een nieuwe keuken kopen die aan al uw keukenwensen moet voldoen? Kom bij ons langs in de keukenshowroom van keukens Den Bosch om te kijken naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken!