Naber

Naber keukenaccessoires: “Zo goed als het er uitziet. Zo doelmatig als het verlangd wordt”

Naber keukenaccessoires, innovatief keukendesign

30 jaar geleden ontstond het Nederlandse keukenmerk Naber keukenaccessoires. De progressieve en innovatieve designers van Naber keukenproducten, ontwikkelden in die tijd een zeer overtuigende collectie keukenaccessoires, die iedere hobbykok qua plezie en design veel plezier doet. Naber ontwikkelt haar keukenproducten in een eigen ontwikkelingsafdeling en werkt continu samen met andere gerenommeerde ontwerpers om de meest praktische én mooie keukenaccessoires te vervaardigen. De Naber keukenproducten overtuigen door de vernieuwingskracht, de potentie van probleemoplossingen én de ergonomie van de keukenaccessoires.

Van A tot Z van Naber keukenaccessoires

De Naber keukenaccessoires zijn er van A tot Z. Van Naber spoelbakken en Naber afzuigkappen, tot Naber keukenverlichting en Naber afvalsystemen. Werkelijk alle keukenaccessoires zijn verkrijgbaar bij Naber. En dit levert niet alleen gebruiksgemak op. Ook het design van deze keukenproducten zijn prachtig. De verschillende keukenproducten sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor in uw keuken een panorama van keukenproducten wordt gecreëerd.

De Award-winning Naber keukenaccessoires

Niet voor niets voldoet het design van de Naber keukenaccessoires aan de vormgevings- en praktijkgerichte eisen. En dit op een zeer indrukwekkende manier. De keukenproducten van Naber zijn al met tientallen designprijzen bekroond. Zo heeft Naber designprijzen ontvangen voor de COMPAIR® flow keukenproductren, het buitenjaloezieprogramma Naber E-Jal én werden de keukenafval-systemen Snap, Toki en Cabbi bekroond met design-awards! Naber heeft z’n strepen verdiend in de keukenwereld en blijft de producten innoveren, om in iedere collectie naar het maximaal haalbare te streven.

Naber keukenaccessoires bij Keukenspecialist Den Bosch

Wilt u de bekroonde Naber keukenaccessoires zien en proberen? Kom naar onze keukenshowroom in Den Bosch en beleef de prachtige keukenproducten! Routebeschrijving naar onze keukenshowroom? Geen probleem! De onderstaande locatiekaart begeleidt u direct naar de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch. Wij verwelkomen u graag in Den Bosch!