Neff

Neff keukenapparatuur, sinds 1877

Een keukenmerk dat al eeuwen geschiedenis schrijft? Dat is Neff keukenapparatuur! Sinds 1877 ontwikkelt en produceert Neff keukenapparaten. Het Duitse bedrijf met wortels in Bretten, waar het allemaal begon met het produceren van koolkachels, werkt vanuit het idee dat niet het fornuis in uw keuken centraal staat. Bij Neff bent U namelijk het centrale thema, de kok achter het fornuis. Met deze visie werd de basis gelegd voor de Neff keukenapparaten, die allemaal zijn ontworpen en geproduceerd met de gedachte om koken leuker, comfortabeler en gemakkelijker te maken.

Neff keukenapparatuur: voor koks, door koks

Net als u houdt Neff van gezellig koken en lekker eten. Ook bij Neff keukenapparatuur werken zeer gepassioneerde hobbykoks. Zij weten precies wat u als hobbykok wenst en nodig heeft en delen dit graag met u. Daarom komen onze ontwerpers met de meest vernieuwende ideeën en praktische oplossingen voor uw dagelijkse keukenhandelingen. De oplossingen zijn altijd praktisch, maar ook zeer smakelijk in ontwerp. Neff snapt namelijk dat design zeer belangrijk is in uw keuken. U wordt zeker weten blij van de Neff features, zoals de unieke Slide & Hide ovendeur, die volledig verdwijnt onder uw oven als u de oven opendoet. Of wat dacht u van het CircoTherm heteluchtsysteem, die u de mogelijkheid biedt om op 3 niveaus tegelijk te bakken en te braden in uw oven. De Neff keukenapparaten dienen werkelijk waar één doel, en dat is u. Vanuit de passie voor het koken is Neff met haar keukenapparaten altijd op zoek naar het nog leuker én makkelijker maken van koken!

Neff keukenapparatuur, met oog op milieu

Uw keuken kost veel energie. Of u kookt, bakt, uw afwas doet of voedingsmiddelen koel bewaart. Het kost allemaal veel water én energie. Neff keukenapparatuur vindt het milieu echter zeer belangrijk en houdt hier in de keukenapparaten rekening mee. De keukenapparaten van Neff zijn namelijk zeer ergonomisch, waardoor de apparaten minder stroom én minder water verbruiken. Hiermee maakt Neff het verschil in de keuken, zowel qua milieu als qua uw uitgaven. Minder verbruik is immers minder kosten!

Neff keukenapparaten bij Keukenspecialist Den Bosch

De passie van Neff laten zij graag zien bij ons in de showroom. Wij nodigen u van harte uit om naar de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch te komen en de Neff keukenapparatuur te zien en te proberen. U moet namelijk wel het juiste gevoel hebben bij uw keukenapparaten. In de locatiekaart hieronder vindt u de routebeschrijving naar de keukenshowroom. Wij zien u graag!