Pelgrim

Pelgrim keukenapparatuur, al 95 jaar een begrip

Een begrip in de keukenapparaten word je niet zomaar. In 2015 bestaat Pelgrim maar liefst 95 jaar! Niet voor niets kan Pelgrim keukenapparatuur praten over een rijke historie, met al bijna 100 jaar aanwezigheid in de Nederlandse keukens. Pelgrim is een puur Nederlands keukenmerk dat met trots al bijna een eeuw technisch hoogstaande keukenproducten ontwikkelt, met een enorm gebruiksgemak en die makkelijk schoon te maken zijn. Een vernuftig keukenapparaat is immers fijn, maar ook het onderhoud van dit keukenproduct moet makkelijk zijn om het gebruiksgemak te optimaliseren! Pelgrim keukenapparatuur zoekt niet voor niets continu naar nieuwe keukenapparaten om het in uw huis mooier én makkelijker te maken.

Mooi Samen lijn van Pelgrim keukenapparatuur

Gebruiksgemak, eenvoud, technisch vernuft én een mooi design komen allemaal samen in dé nieuwe keukenapparaten-lijn van Pelgrim: Mooi Samen. Deze prachtige nieuwe lijn Pelgrim keukenapparatuur laat alles samenkomen. De Mooi Samen lijn bestaat uit een gloednieuwe serie innovatieve ovens, handige magnetrons en uiteraard gebruiksvriendelijke bijpassende keukenapparaten. Door het strakke en doordachte design van deze nieuwe keukenapparaten-lijn creëert u een prachtig effect in uw keuken, waarin allee apparaten op elkaar zijn afgestemd. Pelgrim keukenapparatuur biedt naast de nieuwe Mooi Samen-lijn een compleet assortiment aan keukenapparaten, van Pelgrim combi-ovens tot Pelgrim kookplaten en van Pelgrim koelkasten tot Pelgrim vaatwassers. En alle keukenapparaten van Pelgrim zijn in diverse stijlen leverbaar, van landelijke keukens tot moderne keukens. Het gehele assortiment keukenapparaten van Pelgrim is gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van de nieuwste technieken van de keukenindustrie. Het devies van Pelgrim luidt: Mooi Maar Makkelijk!

Pelgrim viert feest!

En dat is nog niet alles. ATAG keukenapparatuur, waar Pelgrim onderdeel van is, is namelijk in de categorie ‘keukenapparatuur’ tot winnaar uitgeroepen van de Nationale Business Succes Award 2015! Dit is de grootste ondernemersprijs van Nederland en ATAG Nederland mag zich hierdoor hét boegbeeld noemen van succesvol ondernemen en nog belangrijker ‘Beste Keukenapparatuur‘-bedrijf!

Ervaar de beste keukenapparatuur van Nederland!

Als onderdeel van ATAG Nederland maakt Pelgrim keukenapparatuur dus onderdeel uit van het bedrijf met dé beste keukenapparatuur van Nederland! Moeten wij nog meer zeggen? Kom de keukenapparaten van Pelgrim proberen in onze keukenshowroom in Den Bosch. Wij hebben in de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch een groot assortiment Pelgrim keukenapparatuur die u kunt komen bekijken én ervaren. In onderstaande locatiekaart vindt u de routebeschrijving naar de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch. Wij verwelkomen u graag in onze showroom!