Zanussi

Zanussi, De Italiaanse keukenexpert sinds 1916

Italiaanse keukenproducten staan bekend om de goede kwaliteit en mooie design. Ook de oprichter van ZANUSSI, Antonio Zanussi, verwezenlijkte dit toen hij in 1916 begon in het noordoosten van Italië met het maken van ovens. In een korte tijd ontwikkelde de toen zeer jonge Antonio hele innovatieve keukenproducten. De zoon van Antonio zorgde ervoor dat Zanussi keukenapparatuur in de jaren 1950 uitgroeide tot een bedrijf met meer dan 300 werknemers en een uitgebreid assortiment met zeer innovatieve gasovens. De naam van Zanussi werd door heel Europa gevestigd en als er werd gesproken over Zanussi keukenapparaten, hadden Europeanen het over compactheid, prestaties en gebruiksgemak. Deze ontwikkeling bleef niet onopgemerkt bij andere organisaties en in de jaren ’80 werd Zanussi In de jaren 1980 werd Zanussi onderdeel van Electrolux. Hierdoor kon Zanussi keukenapparaten blijven maken met Italiaans design en hoge kwaliteit. Tot op de dag van vandaag zorgt Zanussi keukenapparatuur ervoor dat u uw keukenklusjes snel en makkelijk kunt uitvoeren, door middel van de innovatieve kwalitatieve keukenproducten!

Zanussi keukenapparatuur maakt het u makkelijker!

Zanussi is altijd op zoek naar innovatieve keukenoplossingen om het u nog makkelijker te maken in de keuken! Zanussi pretendeert dat de klant het als volgt ziet: tijd is kostbaar, dus geniet ervan! En om ervoor te zorgen dat klanten optimaal kunnen genieten van het leven, biedt Zanussi een steeds groter assortiment innovatieve keukenapparaten aan. Deze collectie Zanussi keukenapparaten, die ontwikkeld zijn om perfect aan te sluiten bij uw keuken, vindt u bij de Keukenspecialist Den Bosch.

Zanussi Keukenapparatuur, betaalbaar en stijlvol

Het zal u wellicht verbazen, maar de Zanussi keukenapparatuur is zeer betaalbaar. Dit zorgt ervoor dat u dagelijkse karweitjes, betrouwbaar en in stijl, kunt uitvoeren in uw vertrouwde keukenomgeving. Door deze tijdsbesparing houdt u tijd over voor leuke zaken. Kom langs in de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch om de Zanussi keukenapparaten te ervaren. Zo ziet u hoe uw leven nog eenvoudige wordt!

Zien, voelen en proberen bij de Keukenspecialist Den Bosch

Natuurlijk bent u benieuwd hoe de Zanussi keukenapparatuur daadwerkelijk uw leven vereenvoudigen! In onze keukenshowroom in Den Bosch hebben wij diverse keukenapparaten van Zanussi opgesteld, zodat u de voordelen van deze innovatieve keukenproducten daadwerkelijk kunt ervaren. In onderstaande locatiekaart vindt u de routebeschrijving naar de keukenshowroom van de Keukenspecialist Den Bosch. Onze keukenspecialisten verwelkomen u graag!